Vi er meget mere end blot et rengøringsfirma - ring allerede i dag på 61 51 09 88

Kunderne siger:

"Vi har været faste og tilfredse kunder hos Nordkystens hushjælp i snart 4 år. Vi stiller krav til rengøringen og med 5 børn stiller det krav til Mie og hendes medarbejdere.Dem opfylder de stabilt,pålideligt og fleksibelt.Kvaliteten er fuldt tilfredsstillende,afbud er en meget sjælden undtagekse,aftaler om rengøring overholdes og kan løbende ændres og vi er altid trygge ved at overlade huset til Mie og de medarbejdere hun sender.Normalt faste medarbejdere,men afløses der,søger Mie for at kommunikere aftalerne.

Alt i alt meget tilfredse kunder.

S.F​

Vi har gennem flere år benyttet os af Nordkystens Hushjælp ved Mie Mølgård og har været yderst tilfredse med både service og ydelser.

De indgåede aftaler overholdes altid,og der benyttes pålidelige og servicemindede medarbejdere,som udviser forståelse og fleksibilitet det udførte arbejde.

Med Venlig Hilsen

CLAUS FLEDELIUS

driftchef Hjoertekær Dyreklinik​

​Vi Begyndte at bruge Nordkystens Hushjælp for ca et år siden.De arbejder hos os 2 gange om ugen med rengøring og andet.

Der er rigtig mange gode ting at sige om samarbejdet,ikke kun er kvaliteten i top,men først og fremmest er kommunikationen altid i orden i tilfælde af sygdom osv.En af de ting vi virkelig hat gjort brug af er at man kan give Nordkystens Hushjælp projektopgaver(koordinering mht aflevering af møbler,hundeklipning osv) og de påtager sig hele opgaven uden at man skal bekymre sig om det bliver godt og ordenligt udført.

Vi er super tilfredse.

-SØREN POLSGAARD JENSEN 20.02.2017

​Vi har brugt Nordkystens hushjælp i et par måneder nu, og er virkelig tilfredse.Vi har den samme person der kommer hver dag,og som er meget fleksible med hensyn til de opgaver,der skal udføres,og som kan tage initiativ til at løse forskellige opgaver,uden at jeg behøver skrive lange beskeder eller instruktioner.

Vi har også en hund,som bliver luftet hver dag,og det er vigtigt for os,at vi kan stole på dem,der kommer i vores hjem når vi ikke er der.

Og det kan vi med Mie og hendes kollegaer.

Jeg har mødt flere af dem,og de er super effektive og pligtopfyldende.

Som sagt er det normalt den samme person der kommer,men Mie er altid virkelig omhyggelig med at sikre en afløser,hvis der er behov for det.

Rengøringsarbejdet bliver udført effektivt og godt,og med fokus på,hvad der er nødvendigt og nyttigt lige for vores familie på den pågældende dag.

Det er også vigtigt for mig at medarbejderne har de rigtige vilkår og at jeg ikke føler de bliver udnyttet,tværtimod!

Det er således meget mere end rengøring,det er en rigtig hushjælp der gør det muligt for vores familie at fungere på den bedst mulige måde.

-STINA SOEWARTA

NORDKYSTENS HUSHJÆLP

er lige det ,vi har drømt om.

Vi får hjælp til alt fra rengøring og tøjvask til mindre og større projekter i hjemmet-alle opgaver løses med et smil.

med 12 timer om ugen fordelt på 3 dage er hele familien glad og tilfreds-selv Arthur,vores hund,der også nyder godt af ordningen.

-GITTE ALBERT​

"Efter mange overvejelser og mange forudfattede meninger om professionelle rengøringsfirmaer overvandt jeg mig selv og kontaktede "Nordkystens Hushjælp".

Jeg måtte konstatere at:

-medarbejderen møder præcist

-Det er et kendt ansigt,der kommer hver gang

-Medarbejderen matcher huset og omgivelserne.Her en hundeelsker til en hundefamilie.

-Medarbejderen er selvstændig og tager initiativ til opgaver der "trænger i denne uge" Jeg er dejlig fri for at skulle besvare spørgsmål om det ene og det andet.

-Der er ro omkring arbejdet.ingen mobilsnak eller musik.

Det er ikke altid godt at have forudfattede meninger!

ANONYM.​​

​Nordkystens Hushjælp V/ Mie Mølgård   |  Taarbækdalsvej 1, 2930 Klampenborg  |   Tlf.: 61 51 09 88  |  E-mail: info@nordkystenshushjaelp.com  |  CVR: 39305771