Vi er meget mere end blot et rengøringsfirma - ring allerede i dag på 61 51 09 88

Medarbejdere

Herunder kan du læse mere om vores medarbejdere.

Hej jeg hedder Mie,

Jeg er indehaver af Nordkystens Hushjælp, 39 år og mor til Isabella på 7 år.

Jeg startede Nordkystens hushjælp for ca 5 år siden, da jeg selv stod i den situation ikke at kunne få hverdagen til at gå op som alene mor og med fuldtidsjob. Jeg har altid haft en drøm om at kunne hjælpe andre og gøre en forskel.

Og det gør vi nu i Nordkystens hushjælp.

Jeg håber at høre fra jer.

Jeg hedder Maja, er 32 år og bosat i København. Til dagligt nyder jeg min kommende mand og dreng på snart 2 år. Og med en mere på vej, bliver der endnu mere liv i huset.

Jeg har tidligere arbejdet som frisør og efter et par selvstændige år i udlandet, kom jeg hjem og blev uddannet indenfor detailbranchen.

Derudover har jeg bestyret en børneskobutik i et par år.

Det bringer en stor daglig glæde med sig, at kunne gøre en forskel og være behjælpelig for de familier, som jeg er tilknyttet her i Nordkystens hushjælp.​

​Jeg hedder Joan jeg er 35 år, har to børn på 7 og 9 år, jeg bor i Brøndby sammen med min kæreste og har en bonus datter på 8 år.

Jeg er en kvinde som altid har et smil på læben og fyldt med godt humør. Jeg har de sidste 11 år arbejdet som pædagogmedhjælper, og jeg brænder for at gøre en forskel for andre mennesker og nyder at være noget for dem.

Hej!

Mit navn er Maja og jeg er mor til 3 superskønne børn på 22,20 og 13. I mit 43 år lange liv har jeg været rengøringsassistent, sælger og selvstændig i møbel og indretningsbranchen.

Velorganiseret, orden menneske med sans for detaljer og lysten til at gøre tingene omkring mig pænere og renere, er de ord som beskriver mig bedst. Jeg elsker mennesker og nyder enhver mulighed for at hjælpe dem, hvilke jeg har mulighed for, hver dag i vores dejlige firma.

Jeg hedder Sandie, 33år og har tre skønne drenge på 6, 5 og 1år


Jeg er uddannet hudterapeut og har arbejdet selvstændigt inden for faget i mange år, men med tre dejlige unger og en mand der også er selvstændig, var der bare ikke nok timer i døgnet

D.15/5 valgte jeg at komme med på holdet hos Nordkystens Hushjælp, da jobbet giver mig en vis frihed i forhold til arbejdstider og mulighed for at studere ved siden af

Og hvilket fantastisk valg... søde familier og et skønt arbejde, som jeg holder meget af

Hej mit navn er Sabine.

Jeg er 23 år
Min passion er skuespil, boksing og at gøre en forskel.

I og med at jeg altid har passet børn og gjort rent, føler jeg mig tryg i faget, og at jeg har fundet noget jeg elsker at lave.
For mig betyder god kommunikation alt.

Jeg elsker at se resultater, så derfor passe dette job, så godt til mig

Glæder mig til at hjælpe til.

​Nordkystens Hushjælp V/ Mie Mølgård   |  Taarbækdalsvej 1, 2930 Klampenborg  |   Tlf.: 61 51 09 88  |  E-mail: info@nordkystenshushjaelp.com  |  CVR: 39305771